in nam se je na šoli dogajalo vedno več. Drugarčki so obiskali Tabor mladih članov RK na temo Spoštljivo in varno v gore, prvi triadi so se prišli predstavit člani Glasbene šole Radovljica, obiskal nas je gospod ranger John Duwe, koordinator narodnega parka v ZDA, ki je vsakemu izmed petošolcev, kateri so vse šolsko leto s pomočjo interneta spoznavali in reševali naloge o narodnih parkih, podelil značko “Junior park ranger”, seveda pa tudi zanimivo predstavil Crater Lake.

Šolsko leto smo lepo zaključili tudi s pomočjo staršev, saj smo se pod Goro prav prijetno naklepetali in skupaj z otroki poigrali. Kulturni del druženja je pesniško obarvala gospa Januša Dežman, za kar se ji prav lepo zahvaljujemo, in tudi KS Ribno ter gostiteljema Juretu in Urški, da naši želodčki niso bili prazni.

Zadnji šolski dan so nam popestrili prvošolčki z učiteljicama Alenko in Klaro, saj so nam predstavili še svežo igrico Žabice v rdečih kapicah, ki so jo pripravili za prihod prvošolčkov naslednje šolsko leto. Člani Radia Strgavnik, z učiteljico Meri, so se v nadaljevanju spomnili državnega praznika, sledila je podelitev spričeval v razredih in nato ….

ZASLUŽENE POČITNICE ….

Slike pa v galeriji.

PA LEPE POČITNICE