V sredo, 13. decembra, je naša šola gostila božično srečanje, ki ki je združilo, starše, učence in učiteljice v prazničnem vzdušju in ustvarjalnosti. Dogodek se je odvijal v telovadnici šole, kjer smo se vsi skupaj zbrali in doživeli prijeten večer.

Vodja šole, Meta Skumavec, nas je toplo pozdravila. Sledila sta ji pozdrava ravnateljice Tanje Müller in pomočnice ravnateljice Nataše Markelj, ki sta izrazili veselje ob tako množični udeležbi staršev in učencev.

Vrhunec dogodka je bil brez dvoma koncert otroškega pevskega zbora pod umetniškim vodstvom Irene Kosmač. Z njihovim nastopom smo vstopili v pravo božično vzdušje, ki je preplavilo telovadnico. Navdušili so nas tudi mladi nadobudni instrumentalisti. 

Po koncertu smo se razporedili po učilnicah, kjer so nas učiteljice pričakale z delavnicami zimskega okraševanja razredov. Starši in učenci so se skupaj preizkusili v ustvarjanju pravljičnih okraskov, ki bodo krasili učilnice v prihajajočih zimskih dneh.

Po ustvarjalnem delu smo se vsi skupaj zbrali v skupnem prostoru, kjer smo se posladkali s piškoti, ki so jih za starše spekli naši učenci. Vonj sveže pečenih piškotov je dodal še en čar k že tako čudovitemu dnevu.

Zaključek dogodka je bil posvečen šolskemu bazarju, kjer so si starši skupaj s svojimi otroki lahko ogledali in izbrali izdelke, ki so jih ustvarili učenci v okviru različnih šolskih dejavnosti.

Božično srečanje na naši šoli je bilo odlično priložnost za povezovanje, ustvarjanje in sodelovanje med učenci, starši in učitelji. Hvala vsem, ki ste prispevali k temu čudovitemu dogodku, in želimo vam vesele praznike ter srečno novo leto!